30 Ekim 2011 Pazar

Farklı Boyut 2. Bölüm İzle

Farklı Boyut 2. Bölüm İzle



Rüyasında gördüğü olayların gerçekleşmesiyle kendini farklı bir hayatın ortasında bulan Melek’in sıra dışı öyküsü Farklı Boyut 2. bölümü ile ekrana geliyor...

26 Ekim 2011 Çarşamba

Farklı Boyut 2. Bölüm Fragmanı

Melek acı gerçeklerle yüzleşiyor

Farklı Boyut, merakla beklenen yeni bölümüyle ekrana geliyor...






Rüyasında gördüğü olayların gerçekleşmesiyle kendini farklı bir hayatın ortasında bulan Melek’in sıra dışı öyküsü Farklı Boyut ile ekrana geliyor.

İdealist bir öğretmen olan Yunus,öğrencilerini güzel bir günde pikniğe götürür.Öğrencilerinden Berk,piknik alanındaki göle girerek boğulma numarası yapar.Durumu gören Yunus öğretmen,yüzme bilmemesine rağmen göle girer ve bu girişimi onu ölüme götürür.Öğretmeninin ölümüne sebep olan Berk ise vicdan azabı çekerek,aynı gölde ayaklarına taş bağlayarak intihar etmeyi düşünür.Melek ise rüyasında gördüğü Yunus hocanın mesajını Berk'e iletmek için onu bulur ve Berk'e yardım eder.Bir yandan da kocasının ölümüne alışmaya çalışırken onun,aslında sandığı kişi olmadığı gerçeğiyle yüzleşir.


Farklı Boyut, ikinci bölümüyle Cuma saat 19:45'de Samanyolu TV'de...

Farklı Boyut 1. Bölüm İzle

Farklı Boyut - 1. Bölüm




Rüyasında gördüğü olaylar sonrasında hayatı tamamen değişen bir kadının, gerçek yaşamda üstlendiği sıra dışı misyon, Farklı Boyut ile Samanyolu TV’de ekrana geliyor. Başrolünde Müjgan Gönül (Melek)’ün yer aldığı Farklı Boyut’un yapımcılığını Mehmet Akyol, yönetmenliğini ise Taner Tunç üstleniyor.

Melek, içinde sayısız şehitlerin olduğu bir aileye mensuptur. Daha çocuk yaştayken, polis olan babasının şehit edilmesiyle birlikte hayatında bazı şeyler değişir. Artık Melek’in gündelik hayatına rüyasında gördüğü olaylar yön vermeye başlar. Yıllar geçer ve Melek evlenerek çocuk sahibi olur, fakat eşi de ailesindeki diğer fertler gibi şehit olur. Eşinin şehit olmasıyla birlikte Melek’in rüyaları artık daha da farklı bir hal alır. Çünkü artık her rüyasında babasını ve onun yanında bir şehidi görmeye başlar. Rüyasında gördüğü bu şehitlerin ondan yapmasını istediği bazı şeyler vardır. Bundan böyle Melek’in hayatı, rüyaları ve yardım ettiği şehitlerin istekleri arasında örgülenir.

25 Ekim 2011 Salı

Van'daki Kardeşine Sen de Bir Cevşenle El Uzat

Dehşet sarsıntıya maruz kalan, bir ânda evsiz barksız kalan Van'daki kardeşlerimiz için yapabileceğimiz bir şeyler mutlaka vardır.

Onları dualarımızda unutmayalım.

Van'daki kardeşlerimiz için 200 Cevşen Hatmine buyurun.

Resim

İnsanlık Ölmedi - (Kardeşlik Zamanı) Van Özel Yayını

Samanyolu Yayın Grubu ve Kimse Yok mu derneği Van depremine de duyarlılık gösteriyor.

Resim

Resim

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin 20 bin lira bağışıyla başlayan yardım kampanyası bu akşam "İnsanlık Ölmedi-Van Özel" adıyla canlı yayına taşınıyor.

Gezegen Mehmet
'in sunuculuğunda sanat, iş, spor dünyasının önemli isimleri Samanyolu stüdyolarında yardım için buluşuyor.

İnsanlık Ölmedi - Van özel pragramı bu akşam 22:45'te Samanyolu Tv, Samanyolu Haber Tv, Mehtap Tv ve http://www.kure.tv'den ortak yayınla ekrana geliyor.


Bizi Twitter'dan takip için: http://twitter.com/#!/insanlikolmedi

Bizi Facebook'tan da takip edebilirsiniz :arrow: http://www.facebook.com/kardeslikzamani

İnsanlık Ölmedi Van Özel Yayınına;

Kayahan
Kadir Çöpdemir
Demet Akalın
Mehmet Barlas
Ertuğrul Özkök
Mustafa Ceceli
Ece Erken
Alişan
Serdar Tuncer
Tuğba Özerk
Yıldız Tilbe

gibi isimler katılıyor.

21 Ekim 2011 Cuma

Rüyaların Yönlendirdiği Bir Hayat

"Farklı Boyut"



Rüyasında gördüğü olayların gerçekleşmesiyle kendini farklı bir hayatın ortasında bulan Melek'in sıra dışı öyküsü Farklı Boyut ile ekrana geliyor.

Rüyasında gördüğü olaylar sonrasında hayatı tamamen değişen bir kadının, gerçek yaşamda üstlendiği sıra dışı misyon Farklı Boyut ile Samanyolu TV'de ekrana gelecek. Başrolünde Müjgan Gönül (Melek)'ün yer aldığı Farklı Boyut'un yapımcılığını Mehmet Akyol, yönetmenliğini ise Taner Tunç üstleniyor.

Melek, içinde sayısız şehitlerin olduğu bir aileye mensuptur. Daha çocuk yaştayken, polis olan babasının şehit edilmesiyle birlikte hayatında bazı şeyler değişir. Artık Melek'in gündelik hayatına rüyasında gördüğü olaylar yön vermeye başlar. Yıllar geçer ve Melek evlenerek çocuk sahibi olur, fakat eşi de ailesindeki diğer fertler gibi şehit olur. Eşinin şehit olmasıyla birlikte Melek'in rüyaları artık daha da farklı bir hal alır. Çünkü artık her rüyasında babasını ve onun yanında bir şehidi görmeye başlar. Rüyasında gördüğü bu şehitlerin ondan yapmasını istediği bazı şeyler vardır. Bundan böyle Melek'in hayatı, rüyaları ve yardım ettiği şehitlerin istekleri arasında örgülenir.



Bu Akşam saat 19.45'te, ilk bölümü yayınlanacak olan Farklı Boyut, ilginç kurgusuyla sizi ekrana kilitleyecek.