31 Aralık 2011 Cumartesi

Farklı Boyut 11. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir




Resim

Farklı Boyut 11. Bölüm (Zilzal) İzle



Melek, Enkaz Altındaki Bir Kız Çocuğuna Yardım Ediyor Sinan başarılı bir mimardır. Yıllar öncesinde yaşanan bir deprem sonrası enkazın altından kendisini bir zat kurtarır. Aradan uzun yıllar geçer ve bu sefer yeni bir depremde Sinan’ın kızı enkaz altında kalır. Yaşananlardan dolayı kendini suçlayan babanın ve kızının yardımına Melek yetişir. Tekin ise, Melike konusunda Melek’le konuşur. Ancak Melek ilk kez net bir şekilde Tekin’e meydan okur. Bu sırada Oktay’ın DNA sonuçları çıkar. Gelen sonuçlar Melek’in kafasını karıştırır.

29 Aralık 2011 Perşembe

Farklı Boyut 11. Bölüm Fragman

Farklı Boyut'ta neler olacak ?

Resim

Sinan başarılı bir mimardır. Yıllar öncesinde yaşanan bir deprem sonrası enkazın altından biri kendisini kurtarır. Aradan uzun yıllar geçer ve bu sefer yeni bir depremde Sinan’ın kızı enkaz altında kalır. Yaşananlardan dolayı kendini suçlayan babanın ve kızının yardımına Melek yetişir.

Tekin ise Melike konusunda Melek’le konuşur. Ancak Melek ilk kez net bir şekilde Tekin’e meydan okur. Bu sırada Oktay’ın DNA sonuçları çıkar. Gelen sonuçlar Melek’in kafasını karıştırır.



Farklı Boyut 11. bölümü ile 30 Aralık Cuma akşamı 19:45'te Samanyolu TV'de...

27 Aralık 2011 Salı

Farklı Boyut 10. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir



Resim

Farklı Boyut 10. Bölüm (İfk) İzle



Mahalle imamı Eyüp Hoca, sokak çocukları için bir dernek kurar ve onları tek çatı altında toplayarak eğitim vermeye başlar. Bu konudaki en büyük destekçisi oğlu Nimetullah’tır. Eyüp Hoca, her şey yolunda giderken AİDS olduğunu öğrenir ve tüm hayatı bundan sonra kararır. Hayatı boyunca harama el sürmemiş biri olan Eyüp Hoca önce eşi ve kızının evi terk etmesiyle, ardından da serserilerin, derneğini almak istemesiyle yıkılır. Nimetullah’ın serserilerce kaçırılması ve Eyüp Hoca’nın eşi Meryem’in derneği kapatmak istemesi üzerine Melek harekete geçer. Melek Nimetullah’a nasıl yardım edecek? Diğer yandan yavaş yavaş Melek’in kalbini fethetmeye başlayan Hançer, amacına ulaşabilecek mi? Bu sırada savcılığa giden Melek, kocasının mezarını neden açtırmak isteyecek?

20 Aralık 2011 Salı

Farklı Boyut 10. Bölüm Fragman





Farklı Boyut 10. bölümü ile 23 Aralık Cuma akşamı 19:45'te Samanyolu TV'de..

18 Aralık 2011 Pazar

Farklı Boyut 9. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir



Resim

Farklı Boyut 9.Bölüm (Ufuk Göründü) İzle



Halit binbaşı, bir operasyonda kahramanlıklar gösterip ayağından vurulur. Sakatlanınca da malulen emekli olur. Bu olayın ardından eşini kaybeden Halit, tek dayanağı olan oğlu Yağız’ı özenli bir şekilde yetiştirmeye çalışır. Askeri okulda okumaya başlayan Yağız, komutanlarının gözünde geleceğin “Genelkurmay Başkanı” olarak gösterilir. Ancak bir silahlı saldırı sonrasında Yağız şehit edilir. Henüz 17 yaşında olan oğlunun öldürülmesi Halit Binbaşı’yı derinden sarsar. Üstelik katil, kendisiyle olan şahsi hesabı yüzünden Yağız’ı öldürmüştür. Halit Binbaşı bu olaydan sonra ardı ardına hatalar yapmaya eğilimlidir. Melek’te Halit’in hata yapmasını nasıl önleyecek?

16 Aralık 2011 Cuma

Farklı Boyut 8. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir



Resim

Farklı Boyut 7. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir



Resim

Farklı Boyut 6. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir



Resim

Farklı Boyut 5. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir

Farklı Boyut 4. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir

Farklı Boyut 3. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir

Farklı Boyut 2. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir

Farklı Boyut 1. Bölüm -Yüksek Kalite- İndir

Farklı Boyut 9. Bölüm Fragman

Farklı Boyut'ta neler oluyor ?

Resim

Binbaşı Halit, bir operasyonda ayağından vurulur. Sakatlanınca da malulen emekli olur. Bu olayın ardından eşini kaybeden Halit, tek dayanağı olan oğlu Yağız’ı özenli bir şekilde yetiştirmeye çalışır. Askeri okulda okumaya başlayan Yağız, komutanlarının gözünde bir numaradır. Ancak bir silahlı saldırı sonrasında Yağız şehit edilir.

Henüz 17 yaşında olan oğlunun öldürülmesi Halit Binbaşı’yı derinden sarsar. Üstelik katil, kendisiyle olan şahsi hesabı yüzünden Yağız’ı öldürmüştür. Halit bu olaydan sonra art arda hatalar yapmaya başlar. Melek ise Halit’in hata yapmasını önlemekte kararlıdır.



Bazen tek kişinin ölümü onbinlerin ölümü gibidir... Kalanlar içinse tekin bir imtihan başlar... Farklı Boyut yeni bölümüyle Cuma 19:40'ta Samanyolu TV'de...

Farklı Boyut 8. Bölüm İzle



Farklı bir yaşantısı varken ani bir kararla dine yönelen Didem vefat eder. Kızından etkilenen acılı baba, dine yönelmeyi düşünür ve kızına ölmeden önceki son konuşmalarında, Van’da öğrenci yurdu yapacağına dair söz verir. Bu sırada ablasının tercihi nedeniyle araya mesafe koyan Sinem, genç kızları ağına düşüren bir gençle arkadaş olur. Melek öğretmen, hem Sinem’i bu gençten kurtarmak hem de Didem’in babasının sözünü yerine getirmesini sağlamak için harekete geçer. Kardeşi Melike’nin Hançer lakaplı Tekin’le yakınlaştığını gören Melek ne yapacağını şaşırır. Bu sırada kocasından gelen sır dolu telefon da Melek’in kafasını iyice karıştırır.

9 Aralık 2011 Cuma

Farklı Boyut 8. Bölüm Fragman

Melek'in kardeşiyle imtihanı

Farklı bir yaşantısı varken ani bir kararla dine yönelen Didem vefat eder. Kızından etkilenen acılı baba, dine yönelmeyi düşünür ve kızına ölmeden önceki son konuşmalarında, Van’da öğrenci yurdu yapacağına dair söz verir. Bu sırada ablasının tercihi nedeniyle araya mesafe koyan Sinem, genç kızları ağına düşüren bir gençle arkadaş olur.

Melek öğretmen, hem Sinem’i bu gençten kurtarmak hem de Didem’in babasının sözünü yerine getirmesini sağlamak için harekete geçer.

Kardeşi Melike’nin Hançer lakaplı Tekin’le yakınlaştığını gören Melek ne yapacağını şaşırır. Bu sırada kocasından gelen sır dolu telefon da Melek’in kafasını iyice karıştırır.

Resim



4 Aralık 2011 Pazar

Farklı Boyut 7. Bölüm (Tahta Bebek) İzle





Sebebi belirlenemeyen bir yangına müdahale etmek için görevlendirilen itfaiye eri İbrahim, tuzağa düşürülerek öldürülür. Melek bu yangın sonrası gerçekleşen ölümü ve ardında yatan asıl gerçekleri nasıl ortaya çıkaracak? İbrahim’i rüyasında gören Melek, ona hangi konularda yardımcı olacak? İbrahim’in isteği doğrultusunda harekete geçen Melek öğretmen, birçok insanın ölümüne sebep olan sigorta müfettişine engel olabilecek mi?