21 Ekim 2011 Cuma

Rüyaların Yönlendirdiği Bir Hayat

"Farklı Boyut"



Rüyasında gördüğü olayların gerçekleşmesiyle kendini farklı bir hayatın ortasında bulan Melek'in sıra dışı öyküsü Farklı Boyut ile ekrana geliyor.

Rüyasında gördüğü olaylar sonrasında hayatı tamamen değişen bir kadının, gerçek yaşamda üstlendiği sıra dışı misyon Farklı Boyut ile Samanyolu TV'de ekrana gelecek. Başrolünde Müjgan Gönül (Melek)'ün yer aldığı Farklı Boyut'un yapımcılığını Mehmet Akyol, yönetmenliğini ise Taner Tunç üstleniyor.

Melek, içinde sayısız şehitlerin olduğu bir aileye mensuptur. Daha çocuk yaştayken, polis olan babasının şehit edilmesiyle birlikte hayatında bazı şeyler değişir. Artık Melek'in gündelik hayatına rüyasında gördüğü olaylar yön vermeye başlar. Yıllar geçer ve Melek evlenerek çocuk sahibi olur, fakat eşi de ailesindeki diğer fertler gibi şehit olur. Eşinin şehit olmasıyla birlikte Melek'in rüyaları artık daha da farklı bir hal alır. Çünkü artık her rüyasında babasını ve onun yanında bir şehidi görmeye başlar. Rüyasında gördüğü bu şehitlerin ondan yapmasını istediği bazı şeyler vardır. Bundan böyle Melek'in hayatı, rüyaları ve yardım ettiği şehitlerin istekleri arasında örgülenir.



Bu Akşam saat 19.45'te, ilk bölümü yayınlanacak olan Farklı Boyut, ilginç kurgusuyla sizi ekrana kilitleyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder